AANNEMERSBEDRIJF VAN KOLLENBURG

Gedegen en gedreven bouwers aan uw  toekomst

Heeft u bouw- of verbouwplannen en bent u op zoek naar de vakman die u daarmee kan helpen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons krijgen uw plannen de aandacht en zorg die ze verdienen. Samen kijken we  naar uw wensen, zoeken naar de beste oplossingen en spelen in op veranderingen.

Het belangrijkste, naast het realiseren van uw opdracht, is het contact met u als klant. We houden van korte lijntjes en heldere afspraken. Afspraken die nagekomen worden. Uw opdracht is onze uitdaging in het samen komen tot het beste resultaat.

Mijn naam is Ruben van Kollenburg. Eigenaar van Aannemersbedrijf Van Kollenburg gevestigd in Boskant (Gemeente Meierijstad). Sinds 1992 ben ik werkzaam in de bouw. Als allround timmerman, uitvoerder en als aannemer heb ik diverse grote en kleine bouwprojecten gerealiseerd. Van complete woonhuizen tot verbouwingen, onderhoud en utiliteitsbouw.

Aannemingsbedrijf Van Kollenburg richt zich op de particuliere bouw en kleinschalige woningbouw. Samen met een team van onderaannemers, die al jaren samenwerken en kwaliteit hoog in het vaandel hebben, maken wij een succes van uw opdracht tegen een zeer scherpe en nette prijs. Daar kunt u op rekenen.

Heeft u al concrete plannen of wilt u hulp bij de uitwerking van uw plannen, u kunt bij ons terecht voor advies, een altijd vrijblijvende offerte, maar ook werk op regie is mogelijk. Schroom niet en neem contact op en wij kijken met u mee.